Er zijn twee nieuwe gitaren in de maak. De ene gebaseerd op het SG model van Gibson, en de andere gebasseerd op de Peavey Wolfgang. Heerlijk om samen met klanten te brainstormen om zo tot een gaaf ontwerp te komen! Op de Helvoort Guitars facebook of instagram pagina kunt u het proces bijhouden, en foto's bekijken. 

 

Joey Cooijmans
Helvoort Guitars

Heeft u al lang het idee om een eigen gitaar te ontwerpen? Iets nieuws, wat een ander niet heeft? Aarzel niet en stuur mij een bericht via de contact pagina, en zet in het bericht wat u graag wilt. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken en het een en ander met u te bespreken. Samen maken we dan een mooi ontwerp, een offerte, en hopelijk een prachtige en vooral een unieke gitaar!

Helvoort Guitars.

Het is zo ver. Ik heb me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel! Ik mag nu aan de gang als gitaarbouwer. Ik zal mij vooral richten op het maken van elektrische gitaren, want daar ligt voor mij de passie toch het meest.
Ondertussen ben ik een Instagram account, een Facebook account en een Youtube pagina aan het opzetten. Dus stay tuned, want er volgt snel meer! (Links naar social media vindt u onder aan de pagina).

Helvoort Guitars.

Well.... Anyways! Mijn naam is Joey Cooijmans, en ik bouw gitaren! Het is al een tijdje mijn hobby geweest, maar nu is het tijd voor het echte werk. Heeft u een idee, een klank, een look, of eigenlijk nog nog niet meer dan de gedachte zelf? Aarzel niet en schrijf ons een bericht. Dan kunnen we eens kijken of uw idee te vertalen is naar een mooie gitaar van Nederlandse bodem.

Pleased to meet you! 

Joey Cooijmans,

Helvoort Guitars.