Er zijn twee nieuwe gitaren in de maak. De ene gebaseerd op het SG model van Gibson, en de andere gebasseerd op de Peavey Wolfgang. Heerlijk om samen met klanten te brainstormen om zo tot een gaaf ontwerp te komen! Op de Helvoort Guitars facebook of instagram pagina kunt u het proces bijhouden, en foto's bekijken. 

 

Joey Cooijmans
Helvoort Guitars

Heeft u al lang het idee om een eigen gitaar te ontwerpen? Iets nieuws, wat een ander niet heeft? Aarzel niet en stuur mij een bericht via de contact pagina, en zet in het bericht wat u graag wilt. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken en het een en ander met u te bespreken. Samen maken we dan een mooi ontwerp, een offerte, en hopelijk een prachtige en vooral een unieke gitaar!

Helvoort Guitars.

Het is zo ver. Ik heb me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel! Ik mag nu aan de gang als gitaarbouwer. Ik zal mij vooral richten op het maken van elektrische gitaren, want daar ligt voor mij de passie toch het meest.
Ondertussen ben ik een Instagram account, een Facebook account en een Youtube pagina aan het opzetten. Dus stay tuned, want er volgt snel meer! (Links naar social media vindt u onder aan de pagina).

Helvoort Guitars.

Well.... Anyways! I am Joey Cooijmans, and i build guitars! It has been a hobby of mine for a while now, but now it's time for the real deal. Do you have an idea, a specific sound, specific looks, or just only the thought of a custom guitar itself?  Do not hesitate, and write us a message. Than we can find out, whether your idea can be translated to a real electric guitar from Dutch soil!

Pleased to meet you! 

Joey Cooijmans,

Helvoort Guitars.